محلولپاشی ریزمغذیها:
زمان: اوایل تیر تا اواخر مرداد
مرحله رشدی: فندقی شدن میوهها تا مرحله آبدار شدن و قالبگیری
در این دوره زمانی، نیاز درخت به ریزمغذیهایی مثل آهن، روی و منگنز بالا بوده و عمدتا کمبود این عناصر در برگها به وضوح قابل مشاهده است. حتی میتوان گفت تامین عنصر بور در این مرحله یعنی فندقی شدن میوه تا مرحله آبدار شدن، تاثیر بسیار بالایی در شکل ظاهری میوه داشته و از به هم خوردن قرینگی و به اصطلاح، یکوری شدن آن جلوگیری میکند.
کارهکمبی با تامین آهن، روی، منگنز و مس با مقادیر بسیار بالا، ایدهآلترین ترکیب ممکن برای تامین ریزمغذیهای مورد نیاز سیب به شکل محلولپاشی میباشد. با مصرف این کود، نیاز برگها برای رشد و سبزینگی به سرعت تامین شده و غذاسازی برای میوهها با شدت بیشتری ادامه پیدا میکند.