شیوه برداشت زعفران

نحوه برداشت طلای سرخ

مستندات تاریخی نشان می‌دهد ایرانیان از دیرباز به زعفران توجه خاصی داشته‌اند و علاوه‌بر صادرات آن به نقاط دیگر دنیا، خواص و نحوه کاشت زعفران را به اقوام دیگر جهان می‌آموختند. فرآیند برداشت زعفران زمان‌بر و احتیاج به صرف انرژی زیادی دارد؛ به همین دلیل است که این گیاه گران…

اطلاعات بیشتر
اهمیت منبع نیترات خاک

اهمیت منبع نیتروژن مصرفی

اهمیت منبع نیتروژن مصرفی   بیشتر نیتروژن مورد نیاز گیاهان به صورت یون آمونیوم و یون نیترات است. این یون‌ها به شکل محلول در خاک هستند و همراه با آب به عنوان شیره‌خام وارد آوند چوبی ریشه شده و به اندام هوایی گیاه منتقل می‌شوند. توجه داشته باشید برای اینکه…

اطلاعات بیشتر
یونجه

چالش کشت در اراضی شور

یونجه   چالش کشت در اراضی شور و راهکارهای کنترل آن   يونجه از مهمترين گياهان علوفه‌اي است كه از وسعت کشت و پراكندگي آن مي‌توان نتيجه گرفت كه اين گياه قابليت محصول دهي بالا را در دامنه وسيعي از نظر خاك و شرايط اقليمي دارا مي‌باشد و حتي در…

اطلاعات بیشتر

عارضه ترک‌خوردگی انار و کنترل آن

عارضه ترک‌خوردگی انار و کنترل آن   تركيدگي ميوه انار مهمترين بيماري فيزيولوژيكي و خسارتزا در تمام مناطق اناركاري ايران و دنيا محسوب می‌شود و بعد از كرم گلوگاه انار بيشترين خسارت را به باغداران وارد می‌نمايد. شدت ترکیدگی میوه در ارقام مختلف انار متفاوت بوده و می‌تواند از 10…

اطلاعات بیشتر

علت تبدیل نشدن گلها به میوه

علت تبدیل نشدن گلها به میوه با توجه به گلدهی مناسب بوته‌های خربزه و طالبی، گل‌ها تبدیل به میوه نمی‌شوند یا به نوعی میوه‌دهی بوته‌ها ضعیف است. علت چیست؟   علت اصلی تبدیل نشدن گل‌ها به میوه، گرده‌افشانی و تلقیح ضعیف گل‌های تشکیل شده روی بوته و تا حدی نیز…

اطلاعات بیشتر

تفاوت ایزومترها در کلات آهن

تفاوت ایزومرهای مختلف در کلات آهن  EDDHA همانطور که در عکس مشخص است کلات آهن EDDHA با ایزومر ارتو-ارتو، دوام و ماندگاری بالاتری نسبت به فرم‌های دیگر EDDHA دارد. اما باید توجه داشت سرعت در جذب آهن توسط ریشه در ارتو-ارتوهای بالا کاهش می‌یابد و زمان بیشتری برای مشاهده تاثیر…

اطلاعات بیشتر

معجزه رنگ، عطر و طعم میوه

معجزه رنگ، عطر و طعم میوه   PLANTFEED 0-0-36 + 25S تیوسولفات پتاسیم (KTS)   * رنگ‌گیری سریع * رسیدن همزمان * عطر و طعم دلپذیر   با توجه به فصل برداشت گوجه‌فرنگی در مناطق مختلف کشور، رنگ‌گیری سریع و برداشت قبل از سرمای پاییزه از اهمیت بسیار بالایی برخوردار…

اطلاعات بیشتر

نبایدهای تغذیه‌ای در کشاورزی

* بعد از چند روز آبیاری نکردن باغ یا مزرعه، اقدام به محلولپاشی یا سمپاشی نکنید. این کار را به فردای روز آبیاری موکول نمایید.   * کودهایی که به فرم کلات EDDHA هستند را به هیچ عنوان محلولپاشی نکنید و فقط به شکل خاکی و همراه با آب آبیاری…

اطلاعات بیشتر

جذب عناصر در خاک

جذب عناصر در خاک   جذب عناصر غذایی در خاک توسط ریشه به طور مستقیم و غیرمستقیم تحت تاثیر pH محلول خاک است و با پایین یا بالا رفتن pH، جذب گروهی از عناصر افزایش یا کاهش می‌یابد. یکی از عناصری که جذب آن به شدت به pH خاک وابسته…

اطلاعات بیشتر

توصیه سروش باران به گوجه فرنگی کاران

توصیه سروش باران به گوجه فرنگی کاران عزیز   با توجه به گرمای کم سابقه و وزش بادهای گرم در اکثر مناطق کشور، شاهد آن هستیم که بوته‌های گوجه‌فرنگی از رشد مناسبی برخوردار نبوده و گلدهی بسیار ضعیفی نسبت به کشت‌های مشابه در سال گذشته دارند. این مشکل در اکثر…

اطلاعات بیشتر
×