با مصرف کلاتهای مصنوعی (شیمیایی) آهن نظیر EDDHA، جذب و انتقال عنصر آهن در گیاه تسهیل یافته و از تثبیت این ماده غذایی در خاکهای آهکی و قلیایی جلوگیری میشود. افزایش جذب آهن به شکل کلات نسبت به سایر فرمها به وفور تایید شده است، اما نکته بسیار مهمی وجود…
اطلاعات بیشترسیبزمینی یکی از مهمترین منابع غذایی در جامعه انسانی محسوب میشود و بنابر آمار سازمان جهانی فائو، سالانه حداقل 23 میلیون هکتار از اراضی جهان زیر کشت این محصول استراتژیک میرود. از این رو لازم است تا جهت افزایش بهرهوری در واحد سطح و بهبود عملکرد در هکتار، با نیازهای…
اطلاعات بیشتربور یکی از عناصر غذایی ضروری و مورد نیاز برای انتقال قند، بهبود و توسعه دیواره سلولی و در نهایت رشد و باروری گیاهان باغی و زراعی است. رایجترین شکل بور در ترکیب کودهای شیمیایی را میتوان به صورت اسید بوریک (H3BO3) است. البته باید توجه داشت که اسید بوریک…
اطلاعات بیشترایران یکی از شش کشور جهان محسوب میشود که از نظر شرایط اقلیمی و مختصات جغرافیایی، شرایط کشت و تولید چغندر قند را دارا است. با توجه به شرایط آب و هوایی موجود در کشور، این محصول صنعتی را میتوان به دو شکل بهاره (در مناطق معتدل سرد) و پاییزه…
اطلاعات بیشترکود دامی یا هیومیک اسید - راز مواد آلی استفاده از کود دامی از دیرباز در میان کشاورزان سنتی رواج داشته و امروزه نیز، تولید کنندگان محصولات باغی و زراعی، چه در بخش کشت و صنعتها و چه به شکل همان سنتی به این روش کود دهی ادامه میدهند. برای…
اطلاعات بیشترلکه تلخ یا Bitter pit یکی از اختلالات فیزیولوژیکی درختان سیب است که در ارتباط مستقیم با کمبود کلسیم بوده و در صورتی که کنترل نشود، میتواند هر ساله خسارت اقتصادی جبرانناپذیری را متوجه باغداران کند. کلسیم را به جرات میتوان مهمترین عنصر دخیل در قابلیت انبارمانی و ماندگاری بعد…
اطلاعات بیشتراسید هیومیک را میتوان یک کشف بزرگ در صنعت کشاورزی دانست. ترکیبی که راه چاره بسیاری از بنبستهای صنعت کشاورزی بوده است. زمانی که نیاز به اصلاح خاک است یا جذب مواد غذایی به درستی انجام نمیپذیرد، نگاهها به یک سمت خواهد بود، اسید هیومیک. اما باید توجه داشت تنها…
اطلاعات بیشتردر کشاورزی پایدار، همواره به دنبال راهکارهایی برای افزایش کمی و کیفی محصول در کنار کاهش هزینههای تولید هستیم. یکی از این اقدامات که نقش پر رنگی در افزایش عملکرد و یا به نوعی جلوگیری از کاهش عملکرد محصول دارد، تناوب زراعی است. تناوب زراعی نوعی اصلاح اصول کشت…
اطلاعات بیشترامروزه، با توجه به افزایش هزینههای فعالیت در بخش کشاورزی و همچنین ریسکپذیری بسیار بالای این صنعت، تولید کنندگان باید توجه ویژهای به کارایی عملیات خود داشته باشند. حتی بسیاری از تولید کنندگان عمده و پیشرو برای کاهش هزینههای تمام شده برای تولید محصول، تعداد کارگران خود را به حداقل…
اطلاعات بیشترتدوین یک برنامه غذایی مناسب، همواره از دغدغههای اصلی تولید کنندگان محصولات هیدروپونیک بوده است. گیاهان برای تکمیل چرخه رشدی خود، نیاز به 14 عنصر ضروری دارند که شامل عناصر ماکرو یا پر مصرف شامل نیتروژن، فسفر و پتاسیم به عنوان عناصر ماکرو اصلی و کلسیم، منیزیم و گوگرد به…
اطلاعات بیشتر